Hotel AMI nalazi se na Bulevaru Oslobođenja, nadomak autobuske i železničke stanice, nedaleko od centra grada i novosadskog sajma.

Predstavlja pravi izbor za boravak modernih poslovnih gostiju, kao i idealno polazište turista u istraživanju Vojvođanske prestonice. Zahvaljujući idealnoj lokaciji iz našeg objekta se lako i brzo može stići u svaki deo grada i do većine gradskih znamenitosti.

 • Besplatan internet

  Besplatan internet icon

  Besplatan internet

 • Doručak

  Doručak icon

  Doručak

 • Obezbeđen parking

  Obezbeđen parking icon

  Obezbeđen parking

Sve smeštajne jedinice su opremljene tako da će zadovoljiti sve ukuse, a moderan dizajn i profesionalna usluga će oduševiti i najizbirljivije goste. Hotel poseduje 12 dvokrevetnih soba sa zasebnim ležajevima, 14 dvokrevtnih soba sa bračnim ležajem, 2 apartmana i 2 SPA apartmana sa đakuzijem i saunom. Hotelske sobe i apartmani poseduju sve što je potrebno za Vaš prijatan boravak. U sklopu Hotela se nalaze i kafe bar, konferencijska sala (do 30 mesta) i sala za sastanke (9 - 10 mesta). Hotel poseduje privatan parking prostor pod 24h video nadzorom i WI-FI sistem, koji je besplatan i dostupan u celom hotelu. Nama ste Vi na prvom mestu, a briga o Vama i Vašim potrebama je imperativ našeg poslovanja i jedan od glavnih razloga da se u Hotelu AMI osećate kao kod svoje kuće.

Rezervacija